Eerste beelden van 'Joker: Folie à Deux'-trailer: Joaquin Phoenix lacht zich rot

Eerste beelden van 'Joker: Folie à Deux'-trailer: Joaquin Phoenix lacht zich rot

Morgen volgt de volledige trailer van het langverwachte vervolg op het Oscarwinnende Joker.

Het heeft even geduurd, maar eindelijk hebben we de eerste bewegende beelden van Joaquin Phoenix als Joker in sequel Joker: Folie à Deux voor jullie. Het betreft een teaser voor de eerste trailer, die morgenochtend in Nederland te zien zal zijn.

Warner Bros. Discovery wilde na het succes van 1 miljard dollar aan de box-office maar wat graag een vervolg zien op Joker, maar dat heeft uiteindelijk toch zo'n vijf jaar geduurd.

Opnieuw een Oscar?
Phoenix keert terug naar de rol die hem een welverdiende Oscar opleverde, en hij wordt ditmaal vergezeld door niemand minder dan Lady Gaga als Harley Quinn.

Of Joker ook de 'full-on' musical wordt waar we al zo lang over horen, zal blijken uit de trailer, maar we hebben ondertussen ook vaker gehoord dat er simpelweg veel muziek in de film zit.

Volledige trailer op komst
De opnames van Joker: Folie à Deux zijn trouwens al lang en breed afgerond. De opnames vonden namelijk plaats tussen december 2022 en april 2023.Via de social media-kanalen van de film is nu onthuld dat de volledige trailer van de film vanavond in de Verenigde Staten online wordt gezet, wat betekent dat 'ie hier morgenochtend te zien zal zijn.

Half jaartje nog
Todd Phillips staat opnieuw aan het roer van de film als regisseur. Nu is het afwachten of al deze aspecten voldoende zullen zijn om het succes van de eerste film te evenaren.

Joker: Folie à Deux bereikt in oktober wereldwijd de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair