'Speak No Evil'-remake trailer met gevierde acteurs: van droomreis tot nachtmerrie

'Speak No Evil'-remake trailer met gevierde acteurs: van droomreis tot nachtmerrie

Een gratis vakantie op het buitenlandse platteland is niet wat het lijkt...

Begin dit jaar kregen we nog te horen dat de geliefde horrorstudio Blumhouse aan de slag zou gaan met een remake van de psychologische thriller Speak No Evil. We worden nu al getrakteerd op de nieuwe trailer.

In het origineel zet een krankzinnig Nederlands stel het leven van een onschuldig Deens stel compleet op zijn kop. In de Amerikaanse versie lijkt het echter gewoon te gaan om twee Amerikaanse gezinnen.

Wat te verwachten
In Speak No Evil komt een Amerikaanse familie tijdens hun vakantie een andere Amerikaans gezin tegen. Het laatstgenoemde gezin nodigt hun landgenoten uit om een vakantie door te brengen in hun villa op het platteland.

Eenmaal daar aangekomen krijgen ze al snel spijt dat ze dit aanbod hebben geaccepteerd. Wat oorspronkelijk leek te gaan om een droomvakantie, draait al snel uit tot een heuse nachtmerrie waaruit ze maar moeilijk kunnen ontsnappen...

Trailer
De casting van de remake mag er wel zijn. Het onfortuinlijke koppel dat vast komt te zitten op het landgoed wordt gespeeld door Scoot McNairy (Narcos: Mexico) en Mackenzie Davis (Terminator: Dark Fate, terwijl James McAvoy (Split) de grote griezel speelt.

Bekijk de trailer van de nieuwe Speak No Evil, die werd gemaakt door The Woman in Black-regisseur James Watkins, hieronder.



NieuwsFilm

meest populair