Veelbelovende nieuwe Guy Ritchie film brengt Henry Cavill & Jake Gyllenhaal samen

Veelbelovende nieuwe Guy Ritchie film brengt Henry Cavill & Jake Gyllenhaal samen

Topregisseur Guy Ritchie komt met nieuwe actiekomedie 'In The Grey' met Henry Cavill en Jake Gyllenhaal.

Drukke eindbaas Guy Ritchie komt begin volgend jaar met een nieuwe actiekomedie In The Grey. Hierbij heeft hij opnieuw hoofdrollen weggelegd voor Henry Cavill en Jake Gyllenhaal, met wie hij recent nog samenwerkten aan zijn films.

Lionsgate onthulde op CinemaCon 2024 de eerste beelden van de nieuwe film die zich grotendeels op een eiland afspeelt. De film volgt een trio dat geld terugsteelt dat eerder van een stel rijke criminelen was gestolen.

Ritchie's reünie
De eerste beelden beginnen met Gyllenhaal en Eiza Gonzalez die een café observeren, met Cavill in een auto die met hen via een microfoon praat. Ook is te zien dat Gyllenhaal allerlei wapens gebruikt, waaronder een raketlanceerder vanuit een helikopter.

In the Grey zorgt voor meerdere herenigingen voor regisseur Guy Ritchie. Cavill werkte eerder samen met Ritchie aan The Man from U.N.C.L.E. (2015). Ze hebben onlangs opnieuw samengewerkt aan de nog te verschijnen spionagefilm The Ministry of Ungentlemanly Warfare, waarin Eiza González ook een hoofdrol speelt.

The Covenant
Gyllenhaal was vorig jaar te zien in Guy Ritchie's The Covenant, waarin hij een soldaat speelde wiens leven wordt gered door een Afghaanse tolk. Helaas was de film een flop aan de kassa met een opbrengt van maar $21 miljoen, tegenover een budget van $55 miljoen.


The Covenant is nog te zien op Prime. Ook Ritchie's nieuwste actiekomedie achtdelige serie The Gentlemen is nu te bekijken, maar dan op Netflix . En zijn nieuwste The Ministry of Ungentlemanly Warfare verschijnt op 19 april in de Amerikaanse bioscopen. Genoeg Ritchie dus om je mee te vermaken.

NieuwsFilm

meest populair