Nieuwe titel 'Jurassic World 4' en hoofdrolspeler naast Scarlett Johansson mogelijk onthuld

Nieuwe titel 'Jurassic World 4' en hoofdrolspeler naast Scarlett Johansson mogelijk onthuld

Aan de mogelijke titel te horen wordt de nieuwe Jurassic-film kleinschaliger van aard.

Dev Patel is momenteel helemaal 'hot' door zijn regiedebuut Monkey Man, waarin hij tevens de hoofdrol speelt. Nu lijkt zijn volgende rol te zijn onthuld.

Volgens geruchten zou de Slumdog Millionaire-acteur namelijk in de running zijn voor een hoofdrol naast de eerder aangekondigde Scarlett Johansson in de nieuwe Jurassic-film.

Kleinschaliger?
Daarnaast zou volgens insider Daniel Richtman ook de titel van de film zijn gelekt. Deze zou Jurassic City moeten worden.

Eerder werd er nog gesproken van Jurassic World 4, maar omdat de cast wordt losgelaten en de insteek anders wordt, zal ook de 'branding' van de nieuwe film(s) veranderen.

Veelbelovende namen
Als Patel tekent voor de rol, zal hij onder de regie van de eerder aangekondigde Gareth Edwards (Rogue One, Godzilla) komen te staan.Meer aankondigingen over de cast worden snel verwacht, want de opnames moeten deze zomer al beginnen in de Britse Sky Studios Elstree.

Terugkerende scenarist
David Koepp, die de scenario's schreef van Steven Spielbergs Jurassic Park en The Lost World, schrijft het script van de nieuwe film, die zal gelden als een soort van reboot voor de franchise.De film zal zich weliswaar in dezelfde wereld als de vorige films afspelen, maar dan wel vele jaren later en zonder bekende gezichten uit eerdere films.

Jurassic City wordt op 2 juli 2025 in de bioscopen verwacht.

NieuwsFilm

meest populair