Melissa Barrera maakt een frisse start na controversieel ontslag bij 'Scream 7'

Melissa Barrera maakt een frisse start na controversieel ontslag bij 'Scream 7'

Melissa Barrera heeft grote ambities na het 'Scream'-incident en is klaar voor de toekomst met haar nieuwe film 'Abigail'.

Melissa Barrera werd vorig jaar ontslagen als hoofdrolspeelster van de Scream-films. Haar kritiek op de aanvallen van Israël in Gaza was voor Spyglass studio reden om de actrice te schrappen uit de volgende Scream-film. Barrera heeft dit hoofdstuk inmiddels afgesloten en is klaar voor de toekomst.

Barrera verschijnt deze maand in de film Abigail, waarin ze weer samen heeft gewerkt met Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett, de regisseurs van Scream 5 en Scream 6.

Barrera heeft grote ambities
De actrice was te gast bij Ladies' Night Podcast van Collider en liet weten dat haar carrière nog steeds springlevend is. "Ik ben klaar om weer naar buiten te treden, ik ben nergens meer bang voor," vertelt Barrera in de podcast. "Ik ga nog steeds naar audities, er zijn nog heel veel rollen die ik wil spelen, en veel dromen die ik wil waar wil maken."

De ambities van de actrice gaan verder dan alleen maar acteren in horrorfilms: "Ik wil produceren, ik wil regisseren, er is genoeg waar ik mezelf mee bezig kan houden."

De actrice is klaar met de controverse
Barrera heeft geen zin meer om aandacht te besteden aan de Scream-controverse: "Ik heb geen zin meer om me te focussen op dingen die gebeurd zijn. Er gebeuren belangrijkere dingen in de wereld. Het was even een tegenslag, maar het is nu klaar. Ik ben heel erg blij met mijn team dat me geholpen heeft de afgelopen maanden door te komen."



Abigail draait vanaf 18 april in de bioscoop. In Abigail ontvoeren een stel criminelen een 12-jarige ballerina. Ze houden de dochter van een machtig figuur in de onderwereld gegijzeld voor 50 miljoen dollar. Ze hoeven alleen maar een nacht met het meisje te overleven in een verlaten landhuis. Maar ze komen er al snel achter dat er iets niet helemaal in orde is met het meisje.

NieuwsFilm

meest populair