Trailer Choke (naar boek Palahniuk)

De eerste trailer van de film Choke is online onthuld door MTV, en hieronder te bekijken. Choke was een enorme hit op het afgelopen Sundance festival in Amerika, en won daar de Special Jury Prize voor ensemble cast. Acteur Clark Gregg regisseerde de film en schreef ook het script, een bewerking van Choke, het vierde boek van Chuck Palahniuk, de auteur van Fight Club. Sam Rockwell, Anjelica Huston, Brad William Henke en Kelly MacDonald (No Country For Old Men) spelen de hoofdrollen.

Sam Rockwell (Confessions of a Dangerous Mind, Matchstick Men, The Hitchhiker's Guide to the Galaxy, The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford) speelt Victor Mancini een ex-student medicijnen die verslaafd is aan sex (praatgroepen spelen net als in Fight Club weer een rol). Hij onderhoudt zijn mentaal steeds meer achteruitgaande moeder in een dure verpleeginrichting door in een Colonel Williamsburg themapark ter werken als acteur. Daarnaast verdient hij met een oplichterspraktijk door in restaurants net te doen alsof hij stikt en daarna een parasitaire relatie op te bouwen met zijn 'redders' en geld van hen te krijgen.

Gregg was onlangs in Iron Man te zien als Agent Coulson van de Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics Division, oftewel S.H.I.E.L.D., en speelde eerder een grote rol in de serie The New Adventures of Old Christine. Dit is zijn debuut als regisseur en zijn tweede script (hij schreef eerder What Lies Beneath). Klik hier en dan op die pagina vervolgens links op "Watch this in HD" om, jawel, de trailer in HD te bekijken.



NieuwsFilm

meest populair