Uitstel van 'Avatar: The Last Airbender' met Dave Bautista: nu pas in 2026 te zien

Uitstel van 'Avatar: The Last Airbender' met Dave Bautista: nu pas in 2026 te zien

Gelukkig gaat het uiteindelijk maar om enkele maanden, maar we zullen toch langer moeten wachten.

Als je een beetje het filmnieuws volgt, dan weet je hoogstwaarschijnlijk wel af van de nieuwste Avatar: The Last Airbender-film. Deze zou normaal gesproken in 2025 te zien zijn, maar nu is er minder leuk nieuws: de blockbuster heeft maar liefst een jaar vertraging opgelopen.

Het is niet zo heel gek dat Paramount met een film komt. De gelijknamige animatieserie, die van 2005 tot 2008 liep, was een groot succes. Deze scoort op IMDb bijvoorbeeld een fantastische 9,3. Vorig jaar bracht Netflix een live-adaptation serie uit, maar fans kijken voornamelijk uit naar wat Paramount gaat maken.

Een jaar extra
Helaas zullen de fans hier iets langer op moeten wachten, aangezien de animatiefilm niet in 2025 maar in 2026 te zien zal zijn. Gelukkig gaat het hier uiteindelijk nog steeds maar om enkele maanden tijd. De originele releasedatum was oktober 2025 maar is nu opgeschoven naar januari 2026.

De bekendste naam die aan dit project meewerkt is Dave Bautista. Hij zal de stem inspreken van een nieuwe en dus originele schurk. Eric Nam, voornamelijk bekend als zanger, neemt de hoofdrol van Ang voor zijn rekening. Het gaafste is toch wel dat Danta Basco opnieuw te horen zal zijn als Zuko.

Stilte
De film wordt geregisseerd door Lauran Montgomery, bekend van de nodige DC animatiefilms, en William Mata, die meewerkte aan geliefde films als Rise of the Guardians en The Sea Beast.


Aangezien we nu nog anderhalf jaar zullen moeten wachten op The Last Airbender, zal deze vertraging er ook voor zorgen dat het nog wel even zal duren voordat we getrakteerd zullen worden op de eerste foto's en beelden.

NieuwsFilm

meest populair