Zack Snyder stelt cross-over tussen 'Rebel Moon' en 'Army of the Dead' niet uit

Zack Snyder stelt cross-over tussen 'Rebel Moon' en 'Army of the Dead' niet uit

De regisseur zegt dat de verhalen zich in hetzelfde universum afspelen.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Zack Snyders Watchmen, waarvoor hij bijna een van de allergrootste acteurs in Hollywood wist te strikken. Nu verschijnt er weer een opmerkelijk bericht over twee andere blockbusters van de regisseur.

De laatste tijd zien we voornamelijk berichten langskomen over zijn tweede Rebel Moon-film. Het vervolg, genaamd The Scargiver, is sinds gisteren op Netflix te bewonderen. De filmmaker geeft nu dan ook de nodige interviews om zijn blockbuster in het zonnetje te zetten.

Hetzelfde universum
Tijdens een recent gesprek kwam Snyder met opmerkelijk nieuws. Zo zegt de regisseur dat het heel goed mogelijk is dat Rebel Moon en zijn zombiefilm Army of the Dead zich in hetzelfde universum afspelen.

Snyder zegt hier namelijk het volgende over: "Deze twee verhalen zouden zeker in hetzelfde universum kunnen bestaan. In de eerste 'Rebel Moon'-film zien we in de bar een Xanadier, het blauwe meisje met als het ware 'gloeiende tekens' op haar lichaam".

Cross-over
De regisseur vervolgt: "Zij komt van de planeet Xanadu, waar de zombieplaag vandaan komt. Dit wilden we eigenlijk ook laten zien in een animatie-serie, maar deze werd gecanceld en dus nooit afgemaakt. Toch is Xanadu in feite waar het virus is begonnen"


"Als het ware is het dus ook mogelijk om voor een soort van vreemde mix-up te gaan!" Zo te zien heeft Snyder dus wel interesse in een cross-over, maar de vraag is of het hier ooit van zal komen, gezien de matige Rebel Moon-ontvangst. Tijd zal het zeggen.

NieuwsFilm

meest populair