Veelbelovende film van 'Home Alone'-regisseur krijgt drie topacteurs

Veelbelovende film van 'Home Alone'-regisseur krijgt drie topacteurs

Deze is er zeker eentje die doorgewinterde filmfans in de gaten moeten houden.

Chris Columbus is een naam waar we al lang niks meer van hebben gehoord, maar na lange afwezigheid keert de maker van films als Harry Potter, Mrs. Doubtfire en natuurlijk Home Alone terug in de regiestoel.

En dat doet hij met een veelbelovende film die drie topacteurs aan zijn cast heeft toegevoegd. Helen Mirren, Pierce Brosnan en Ben Kingsley zullen namelijk de hoofdrollen spelen in The Thursday Murder Club.

Grote boekverfilming
De productie van Amblin Partners is een verfilming van het gelijknamige boek van Richard Osman uit 2020.

Het verhaal gaat over vier vrienden die in de 70 zijn en vanuit een gemeenschap voor gepensioneerden vergeten misdaden oplossen.

Sequels zeer mogelijk
Het boek was een grote hit en zorgde voor een reeks vervolgen. Mocht de film dus een succes blijken, dan kunnen er wel eens sequels volgen.De rechten van het boek kwamen in handen van Amblin na een biedingsoorlog waaraan 14 productiemaatschappijen en studio's meededen.

Waardige vervanger
Amblin had onlangs nog behoorlijk succes met de serie Masters of the Air, die te streamen is via Apple TV.Eerder was het nog de bedoeling dat Ol Parke (Mamma Mia! Here We Go Again) de film zou regisseren, maar nu heeft Columbus haar dus vervangen.

NieuwsFilm

meest populair