Samuel L. Jackson over 'Pulp Fiction': "Het heeft mijn leven drastisch veranderd"

Samuel L. Jackson over 'Pulp Fiction': "Het heeft mijn leven drastisch veranderd"

Tijdens de 30-jarig jubilieumvertoning van Pulp Fiction op het TCM Classic Film Festival haalde Samuel L. Jackson herinneringen op en vertelde hij hoe zijn leven veranderde door de film.

"Het heeft mijn leven drastisch veranderd," vertelde de acteur. "Ik denk dat dit de rol was waardoor mensen ineens begonnen te denken dat ik de cool was."

Cannes 1994
Jackson herinnerde zich dat hij de verandering voor het eerst opmerkte tijdens het Cannes filmfestival in 1994: "Bruce (Willis)en ik vlogen naar Cannes."

"En we stapten uit de auto en ze zeiden: 'Oh mijn God, John Travolta! Oh mijn God, Bruce Willis! Oh mijn God, wie is de zwarte man?'"

De iconische citaten van Jules Winnfield
Samuel L. Jackson speelde in de misdaadfilm de gebekte Jules Winnfield, een huurmoordenaar die werkt voor Marsellus Wallace, een grote gangster uit Los Angeles.In de film geregisseerd door Quentin Tarantino zien we "dat de levens van twee huurmoordenaars, een bokser, een gangster en zijn vrouw, en een paar restaurantbandieten met elkaar verweven zijn in vier verhalen over geweld en verlossing," aldus IMDb.

NieuwsFilm

meest populair