David Beckham klaagt Mark Wahlberg aan: acteur is hem vele miljoenen dollars schuldig

David Beckham klaagt Mark Wahlberg aan: acteur is hem vele miljoenen dollars schuldig

Wat begon als een vriendschap eindigt op een niet zo hele leuke manier.

De voormalige profvoetballer David Beckham heeft een appeltje te schillen met acteur Mark Wahlberg. De twee werkten samen aan een fitnessbedrijf, maar volgens de Engelsman is The Departed-ster zijn afspraak niet nagekomen.

Beckham verhuisde in 2007 naar Los Angeles. Hier leerde hij Wahlberg kennen. De twee raakten al snel bevriend. Toen de acteur in 2019 een aandeel kocht in het fitnessbedrijf F45, besloot Beckham ook voor hen te werken.

Reclame
Beckham zou een overeenkomst hebben getekend om het fitnessbedrijf via Instagram te promoten. Hiervoor zou Beckham ook aandelen krijgen, maar volgens zijn advocaten zou dit er niet eerlijk aan toegegaan zijn.

Beckhams team stelt nu dat de aandelen achtergehouden werden tot de waarde per aandeel behoorlijk was gedaald, namelijk van 12 naar 3 dollar. Hierdoor zou de oud-voetballer, vandaag de dag een van de grote eigenaren van FC Miami, miljoenen dollars hebben misgelopen.

Rechtszaak
Beckham heeft niet alleen de oprichters van F45 aangeklaagd, maar ook Wahlberg. Laatstgenoemde maakt namelijk sinds 2023 deel uit van het bestuur van het bedrijf. Veel zal er dus niet meer over zijn tussen de vriendschap van de twee sterren...NieuwsFilm

meest populair