Grootheden Al Pacino en Michael Keaton in mei te zien in 'Knox Goes Away'

Grootheden Al Pacino en Michael Keaton in mei te zien in 'Knox Goes Away'

Al Pacino is weer een keer op het witte doek te bewonderen.

Met 83 jaar en 72 jaar behoren Al Pacino en respectievelijk Michael Keaton tot de oude garde van Hollywood. Zeker Pacino zien we niet al te vaak meer op het witte doek. Volgende maand duikt hij op in de film Knox Goes Away.

Distributeur The Searchers heeft nu onthuld dat Knox Goes Away in mei in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn. De film zal het moeten opnemen tegen de grote blockbuster Kingdom of the Planet of the Apes die ook op die dag verschijnt.

Intellectuele huurmoordenaar
De actiethriller is geregisseerd door Keaton en daarmee levert hij zijn tweede film af als regisseur. In 2008 verscheen van Keaton de film The Merry Gentleman, waarin hij ook de hoofdrol speelde.

In Knox Goes Away speelt Keaton een intellectuele huurmoordenaar, die zich klaarmaakt voor zijn laatste klus. Hij moet zijn zoon Miles (James Marsden) uit de penarie helpen, maar een agressieve vorm van dementie maakt wat voor een geharde killer een routineklus zou moeten zijn, een slopende race tegen de klok en het mentale verval.

"Complete filmmaker"
"Soms zijn acteurs goede filmmakers; in Knox Goes Away is Michael Keaton een complete filmmaker," schreef Variety over Knox Goes Away die op de Tomatometer op 61 procent staat. De IMDb noteert een nette 6,9.


Vanaf 9 mei zie je de film in de Nederlandse bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair