Hoe zit het eigenlijk met de volgende Spider-Man-film? Tom Holland geeft uitleg

Hoe zit het eigenlijk met de volgende Spider-Man-film? Tom Holland geeft uitleg

Holland wil een vierde Spider-Man maken die niet als een herhaling voelt.

Het is inmiddels ruim 2 jaar geleden dat Spider-Man: No Way Home alle records verbrak en een van de succesvolste films aller tijden werd. Maar Marvel en Sony hebben nog steeds geen officiële aankondiging gedaan voor Spider-Man 4. Spider-Man himself, Tom Holland, laat weten hoe het zit met de volgende film in de succesvolle franchise.

Holland verscheen onlangs bij een panel tijdens het Sands International Film Festival in Schotland. Daar werd hij gevraagd naar de status van zijn terugkeer naar het MCU, een nieuwe Spider-Man-film die volgens de geruchten het eerste deel van een nieuwe trilogie moet worden.

Niet in herhaling vallen
"Het simpele antwoord is dat ik altijd meer Spider-Man-films wil maken," vertelt Holland tegen Deadline. "Ik dank mijn leven en mijn carrière aan Spider-Man, dus ik wil zeker meer films maken."

Holland vertelt vervolgens dat het 'ingewikkelde antwoord' is dat hij en het creatieve team op zoek zijn naar een manier om een vervolg te maken op No Way Home zonder in herhaling te vallen.

Holland is voor het eerst betrokken bij het creatieve proces
"We hebben de beste mensen in de business om aan het verhaal te werken. De derde film was voor ons allemaal heel erg speciaal en we moeten zorgen dat we die film op een goede manier opvolgen," voegt de acteur toe.


"Dit is de eerste keer dat ik zo vroeg betrokken ben in het creatieve proces. Er is zoveel voor mij om te zien en te leren. Dit is voor mij een hele leuke fase. We willen allemaal een goede film maken, een waardige opvolger van No Way Home," concludeert Holland.

Ruzie tussen Marvel en Sony
Ondertussen is Marvel ook op zoek naar een nieuwe regisseur voor het vierde deel. Jon Watts, de regisseur van de laatste drie Spidey-films, keert niet terug. Volgens de geruchten zou er onenigheid zijn tussen Marvel Studios en Sony, die de rechten van Spider-Man bezitten. Sony zou een grootse multiverse-film willen maken met meerdere varianten van Spider-Man, terwijl Marvel een kleinere 'street-level' film wil maken.

Voor nu is er nog niks bekend over Spider-Man 4, we hebben zelfs nog geen idee wanneer de film uit gaat komen. Maar het lijkt erop dat het nog wel even gaat duren.

NieuwsFilm

meest populair