Kan Rebecca Fergusons verrassende idee voor 'Dune Messiah' werkelijkheid worden?

Kan Rebecca Fergusons verrassende idee voor 'Dune Messiah' werkelijkheid worden?

De actrice komt met een apart idee: bedoelt ze dit als grapje of zou dit echt kunnen uitkomen?

We werden nog niet zo heel lang geleden getrakteerd op Dune: Part Two, maar gezien het grote succes kijken miljoenen filmfanaten alweer uit naar het derde deel. Hier laat actrice Rebecca Ferguson zich nu over uit.

Regisseur Denis Villeneuve wist al hoge ogen te gooien met het eerste deel, maar het vervolg werd nog beter onthaald. Niet zo heel gek dus, dat er nog een derde aankomt. Ferguson speelt een van de belangrijkste rollen, namelijk Lady Jessica, de moeder van Paul Atreides.

Dune Messiah
De eerste twee delen waren een opsplitsing van het eerste boek van Frank Herbert. De aanstaande film wordt dus een verfilming van het tweede boek, genaamd Dune Messiah. Dit speelt zich de nodige jaren af na de gebeurtenissen uit Dune Part Two.

Ferguson heeft 'Dune Messiah' (nog) niet gelezen, maar weet wel waar het verhaal over gaat. De actrice heeft echter zo haar bedenkingen over Herberts versie en hoopt dat Villeneuve er iets anders van maakt. Sterker nog, zij hoopt dat haar 'zoon' in een van de iconische zandwormen zal veranderen.

Reactie
Tijdens een recent interview laat de actrice, eveneens bekend van de nodige Mission: Impossible-films, zich erover uit: "Ik denk niet dat we het boek precies gaan volgen. Wat ik denk dat heel gaaf zou zijn is dat Paul verandert in een van de zandwormen".


Het is niet helemaal duidelijk of Ferguson dit bedoelt als grapje of hier waarheid achter schuilt. De zandwormen, ook wel de Shai-Halud genoemd, zijn in de ogen van de Fremen, het woestijnvolk, Goden. In een van de boeken verandert ook een van Pauls kinderen in een van de zandwormen, dus zo heel gek en onwaarschijnlijk klinkt dit nog niet.

NieuwsFilm

meest populair