Krijgt 'The Nice Guys' met Russell Crowe en Ryan Gosling een vervolg?

Krijgt 'The Nice Guys' met Russell Crowe en Ryan Gosling een vervolg?

Ryan Gosling heeft helaas een teleurstellende update over een sequel van de komedie uit 2016.

The Nice Guys is een succesvolle zwarte komedie met Ryan Gosling en Russell Crowe in de hoofdrollen. Fans vragen al jaren om vervolg, maar komt deze er wel?

Ryan Gosling en Russell Crowe bundelen hun komische krachten in de gitzwarte film The Nice Guys. Een groot succes, want de film heeft een score van 91% op Rotten Tomatoes.

Update
Is er door het grote succes dan misschien een vervolg in de maak op de film uit 2016? Helaas krijgt dat gerucht een teleurstellende update van Gosling zelf.

In gesprek met Comic Book vertelt de acteur dat er geen vervolg komt. Dat heeft alles te maken met het ietwat tegenvallende openingsweekend.

Angry Birds
"Een groot deel van een vervolg wordt, denk ik, bepaald door het openingsweekend van een film", begint Gosling. "We openden tegenover Angry Birds. En Angry Birds heeft ons gewoon vernietigd."Dus Gosling ziet er somber in: "De film heeft nog steeds geen vervolg, ondanks dat hij door velen zo goed werd ontvangen. De teleurstellende opbrengsten aan de kassa hebben elke kans op een vervolg gedood."

NieuwsFilm

meest populair