Zendaya zet een bijzonder record neer na openingsweekend van 'Challengers'

Zendaya zet een bijzonder record neer na openingsweekend van 'Challengers'

De jonge actrice heeft na haar rol in Dune de volgende mijlpaal van haar carrière bereikt!

Zendaya heeft een fijn weekend achter de rug net na de release van haar bioscoopfilm Challengers. Het drama van regisseur Luca Guadagnino heeft een waanzinnig openingsweekend beleefd met indrukwekkende cijfers aan de kassa. Wat tevens een nieuw record is voor Zendaya zelf!

Zendaya speelt de hoofdrol in het tennisdrama Challengers; de nieuwste film van Call Me By Your Name-regisseur Luca Guadagnino.

Record
Het drama is pas sinds 26 april uit, maar heeft nu al records gevestigd. In het openingsweekend staat Challengers bovenaan de box-office met een opbrengst van $15 miljoen.

Daarmee breekt Zendaya een bijzonder (maar complex) record in haar carrière. Het is namelijk haar beste opening ooit voor een live-action die niet is gebaseerd op eerder werk (zoals Dune gebaseerd is op het boek van Frank Herbert).

Tennisdrama
Dat record stond eerst op de musicalfilm The Greatest Showman, die in 2017 $8,8 miljoen binnenhaalde in het eerste weekend.



Voormalig tennisster Tashi Duncan raakt verwikkeld in een lastige situatie wanneer haar man en tenniskampioen Art (Mike Faist) het opneemt tegen Patrick (Josh O'Connor); zijn voormalige beste vriend en Tashi's ex.

NieuwsFilm

meest populair