De productie van 'Downton Abbey 3' is officieel van start gegaan

De productie van 'Downton Abbey 3' is officieel van start gegaan

"We kunnen niet wachten om je te zien," aldus actrice Michelle Dockery.

Downton Abbey is terug voor een derde film. Focus Features en Carnival Films brachten een video uit, waarin de cast herenigd tijdens het voorlezen van het script.

Academy Award bekroonde schrijver Julian Fellowes en regisseur Simon Curtis (Downton Abbey: A New Era) keren terug voor de periodedrama.

Een terugkeer naar het landgoed
Evenals een groot deel van de cast waaronder: Dominic West, Dexter, Paul Giamatti, Jim Carter, Phyllis Logan, Robert James-Collier, Joanne Froggatt, Allen Leech, Penelope Wilton, Lesley Nicol en Michael Fox.

Ook Raquel Cassidy, Brendan Coyle, Kevin Doyle, Harry Hadden-Paton, Sophie McShera en Douglas Reith zullen terugkeren voor de nieuwe film.

Een emotionele samenkomst
Een video die met X werd gedeeld, liet zien dat de cast elkaar enthousiast begroette.Actrice Michelle Dockery vertelt in de video: "Het voelt geweldig, het is emotioneel. Het is geweldig om allemaal weer bij elkaar te zijn. Het is alsof er helemaal geen tijd is verstreken."

In productie
"We zijn zo blij om aan te kondigen dat we in productie zijn voor de derde Downton Abbey-film. We kunnen niet wachten om je te zien," aldus Dockery.

NieuwsFilm

meest populair