Meerdere acteurs aangevallen in New York: gek slaat bekende mensen op straat

Meerdere acteurs aangevallen in New York: gek slaat bekende mensen op straat

'Reservoir Dogs'-ster Steve Buscemi kreeg klappen, maar sommige collega's gingen hem al voor.

Recentelijk kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Steve Buscemi. De geliefde acteur, o.a. bekend van The Big Lebowski en Fargo, werd op klaarlichte dag aangevallen in New York. Hij is echter niet de enige bekendheid die dit meemaakt.

De 66-jarige acteur is alweer de zoveelste ster die het slachtoffer is geworden van een willekeurige aanval in de straten van 'The Big Apple'. Buscemi liep door de wijk Kips Bay, Manhattan, toen een man op hem afliep en hem uit niets in zijn gezicht sloeg.

Geschiedenis herhaalt zich
Helaas lijkt dit wel vaker te gebeuren. Andere acteurs, zoals Rick Moranis en Michael Stuhlbarg, toevallig net zoals Buscemi te zien in de serie The Boardwalk Empire, werden ook al eerder op soortgelijke wijze aangevallen.

Ook de reality-ster Bethenny Frankel kreeg hiermee te maken. De laatste paar maanden hebben eveneens verschillende vrouwen gemeld dat zij in New York klappen kregen. Meer daarover is hier te lezen.

Buscemi's gezondheid
Buscemi werd met een gezwollen linkeroog en gezicht naar het Bellevue Hospital gebracht om onderzocht te worden. Gelukkig gaat het, volgens de manager van de acteur, goed met de acteur. Buscemi heeft namelijk geen erge wonden opgelopen. De aanvaller wordt nog steeds gezocht.NieuwsFilm

meest populair