Bridget Maasland bijna geheel uit de kleren op cover 'Linda'

Bridget Maasland bijna geheel uit de kleren op cover 'Linda'

De Nederlandse celeb en oud-actrice Bridget Maasland verrast op de cover van de Linda.

Het blijft knap hoe Bridget Maasland zich steeds opnieuw in de kijker weet te spelen. We zien haar nog aan tafel bij RTL Boulevard, maar daarnaast presenteert ze voorlopig geen andere programma's. Op Instagram blijft ze komen met opvallende posts, denk nog maar terug aan haar implantaten-berichtje.

Dit keer heeft ze de cover van de volgende editie van het magazine Linda onthuld. De 49-jarige Bridget zien we zonder topje. Ze heeft een dienblad in haar handen, met daarop twee glazen - vermoedelijk alcoholvrije rode wijn of bietensap. "Daten zonder alcohol, dat is pas spannend," luidt de quote van de BN'er.

Zonder drank
"Normaliseer 'niet drinken' in plaats van andersom. Het voelt zo tegenstrijdig om altijd te moeten uitleggen dat ik niet 'ongezellig' ben sinds ik geen alcohol meer drink," legt Bridget uit in de begeleidende tekst op Instagram.

"Uit steeds meer onderzoeken blijkt dat alcohol net zo schadelijk is als roken en zeker voor vrouwen van mijn leeftijd," voegt Bridget toe. "Ik laat iedereen vrij in zijn keuze. Zou fijn zijn als dat andersom ook gebeurt."

Andere dames
We zien vergelijkbare covers van presentatrice en zangeres Evi Hanssen en presentatrice Veronica van Hoogdalem, ook zij zijn afgebeeld met het dienblad.


Bekijk de foto's van Bridget Maasland en de andere dames op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair