Heeft Blake Lively een megahit in handen? Boekverfilming 'It Ends With Us' krijgt trailer

Heeft Blake Lively een megahit in handen? Boekverfilming 'It Ends With Us' krijgt trailer

De actrice kende al meerdere successen met o.a. 'The Town' en '47 Meters Down'.

Het is alweer een tijdje geleden dat we Blake Lively in een film hebben gezien. Haar laatste dateert namelijk uit 2020, maar dit jaar worden we nog getrakteerd op It Ends with Us. Hier is nu ook de eerste trailer van uitgebracht.

It Ends with Us is de verfilming van de gelijknamige bestseller van Colleen Hoover. Centraal staat Lily Bloom (Lively), die na een traumatische jeugd hoopt opnieuw te kunnen beginnen in Boston, waar ze haar eigen bloemenzaak begint.

Relaties
Hier loopt ze de charmante neurochirurg Ryle Kincaid (Justin Baldoni) tegen het lijf. De twee vallen al snel voor elkaar, maar Lily begint een kant van Ryle te zien die haar herinnert aan de dramatische relatie van haar ouders.

Als Lily's eerste grote liefde, Atlas Corrigan (Brandon Sklenar), ineens weer opduikt in haar leven, wordt haar band met Ryle ernstig op de proef gesteld. Langzaam maar zeker krijgt Lily door dat ze voor een keuze komt te staan die allesbepalend zal zijn voor haar toekomst.

Trailer
De film, eveneens geregisseerd door Baldoni, zal vanaf 8 augustus in Nederlandse bioscopen te zien zijn. Bekijk hieronder de eerste beelden.NieuwsFilm

meest populair