Glitterende jurk van Eva Longoria laat weinig aan de verbeelding over

Glitterende jurk van Eva Longoria laat weinig aan de verbeelding over

De bekende actrice straalt in Cannes in opvallende jurk: moet je zeker even zien.

De Amerikaanse actrice Eva Longoria kennen we allemaal uit de serie Desperate Housewives, maar ze speelde uiteraard in heel wat andere bekende series en films.

Op dit moment is de 49-jarige Eva in Cannes voor het jaarlijkse filmfestival. Daar wandelde ze over de rode loper in een zeer opvallende glitterende jurk die weinig aan de verbeelding overlaat.

Elie Saab
Eva draagt een jurk van ontwerper Elie Saab en het geheel heeft naast een behoorlijk zichtbare voorkant ook een open rug. Een waarschijnlijk peperdure ketting maakte het helemaal af.

Wil je foto's van Eva in haar opvallende jurk zien, neem dan een kijkje op haar Instagram. De actrice is getrouwd met José Bastón en heet daarom Eva Jacqueline Longoria Bastón. Ze hebben één kind dat werd geboren in 2018, een zoon.

Films en series
Als je op IMDb kijkt, dan zie je dat ze nog heel wat films in de planning heeft staan, maar liefst negen! Zo zal ze te horen zijn in de vervolg-animatiefilm Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Road Trip. Hieronder een andere recente foto op haar Instagram.NieuwsFilm

meest populair