Wonderschoon romantische drama 'I Love You More' vanaf deze week te zien

Wonderschoon romantische drama 'I Love You More' vanaf deze week te zien

Het broodnodige verlangen om geliefd te worden dwingt Ben om zijn familie en zijn dromen op het spel te zetten voor een jongen die hij nooit heeft ontmoet.

Erblin Nushi is een jonge Kosovaarse filmmaker die vorig jaar zijn eerste langspeelfilm mocht maken: I Love You More. Deze week kunnen we zijn debuut in het filmhuis zien.

Kosovo is een (gedeeltelijk erkend) minilandje in het midden van Servië, Noord-Macedonië, Albanië en Montenegro. Wanneer heb je voor het laatst een film uit dit obscure Oostblokland gezien?

Plot
Na een jaar van diepe, intieme onlinegesprekken staat de terughoudende Kosovaarse tiener Ben op het punt zijn grootste droom te verwezenlijken: de ontmoeting met Leo, zijn eerste liefde, die tot nu toe enkel een geheim is gebleven.

In Bens wereld, waarin elk detail telt, moet alles perfect zijn, maar net als alles volgens plan lijkt te gaan, brengt een onverwachte wending Ben in tweestrijd. Zijn moeder biedt de familie een kans die hun leven voorgoed zou kunnen veranderen. Terwijl zijn familie jubelt, vindt Ben zichzelf verscheurd tussen deze nieuwe mogelijkheid en zijn niet-aflatende verlangen om Leo te ontmoeten.

Intens
In de trailer krijgen we in een inkijk in het leven van Ben op zijn pad van liefde, loyaliteit en zelfontdekking, waarbij elke keuze zowel zijn toekomst als die van zijn geliefden diepgaand beïnvloedt.


I Love You More is vanaf 23 mei te zien in de Nederlandse filmhuizen.

NieuwsFilm

meest populair