Dit wordt de volgende grote Stephen King-boekverfilming

Dit wordt de volgende grote Stephen King-boekverfilming

Ook de kortere verhalen van Stephen King zijn rijp om verfilmd te worden.

Het lijkt wel alsof er elke maand wel een aankondiging wordt gedaan over een verfilming van een Stephen King-boek, en ook in mei is dat weer zo.

NEON heeft namelijk laten weten dat Oz Perkins, met wie ze onlangs samenwerkten aan de nog te verschijnen horror-thriller Longlegs, het korte verhaal The Monkey van King heeft verfilmd.

Helemaal af
De opnames van The Monkey werden in maart al afgerond, maar nu is het project dus ook officieel opgepikt door NEON.

En dat is goed nieuws voor Perkins, want hierna zullen ze ook nog Keeper, de volgende film van de markante regisseur, voor hun rekening nemen.

Onbetrouwbare aap
De hoofdrollen in The Monkey worden gespeeld door Theo James, Tatiana Maslany, Elijah Wood, Christian Convery, Colin O'Brien, Rohan Campell en Sarah Levy.De film gaat over tweelingsbroers die een oud apenspeeltje van hun vader ontdekken op de zolder. Snel daarna wordt een reeks gruwelijke moorden gepleegd, die allen iets te maken lijken te hebben met het speeltje.

NEON loves horror
NEON heeft overigens ook de Noord-Amerikaanse rechten bemachtigd van de door Mohammad Rasoulof geregisseerde thriller The Seed of the Sacred Fig. Die film moet later dit jaar verschijnen.Het is nog onduidelijk wanneer we The Monkey in de bioscopen kunnen verwachten.

NieuwsFilm

meest populair