Stephen King raadt je deze onbekende horrorfilm aan: "Deze mag je niet missen"

Stephen King raadt je deze onbekende horrorfilm aan: "Deze mag je niet missen"

De wereldberoemde schrijver is een grote fan van de Spaanse 'La Mesita Del Comedor'.

Stephen King weet als geen ander hoe je een horrorverhaal moet schrijven. De legendarische auteur heeft al tientallen sterk onthaalde boeken geschreven, maar kan zelf ook wel genieten van een griezelfilm. Nu heeft hij weer een aanrader voor ons.

King, o.a. bekend van The Shining, heeft namelijk genoten van La Mesita Del Comedor, oftewel in het Engels The Coffee Table. Deze Spaanse film is volgens King eentje die de horrorfans niet mogen missen. Hij is dan ook uiterst positief over de film.

Bericht
Zo schrijft hij op zijn Twitter-pagina: "Er is een Spaanse film, genaamd 'The Coffee Table'. Ik durf te zeggen dat je nog nooit in je hele leven zo'n zwarte film hebt gezien. Het is afschuwelijk, maar ook ongelofelijk grappig. Het is alsof dit de donkerste droom is van de Coen broertjes".

De synopsis van de film luidt als volgt: de relatie van het koppel Jesus en Maria verloopt allesbehalve soepel. Ze zijn echter net ouders geworden en om dit te vieren besluiten ze een speciale koffietafel te kopen. Dit hadden ze beter niet kunnen doen...

Trailer
De film werd gemaakt door Caye Casas, eveneens bekend van sterk onthaalde korte films als RIP en Nada S.A.. De trailer van The Coffee Table is hieronder te zien. Helaas is deze voorlopig nergens te streamen, dus als je interesse hebt zal je de DVD moeten huren of kopen.NieuwsFilm

meest populair