Instagram is helemaal hoteldebotel van Elizabeth Hurley: alleen in een blouse op bed

Instagram is helemaal hoteldebotel van Elizabeth Hurley: alleen in een blouse op bed

De Britse actrice Elizabeth Hurley weet hoe ze kijkers moet trekken op Instagram.

Met haar rol als de meest opvallende duivel ooit in de film Bedazzled wist ze heel wat harten sneller te laten kloppen. De Britse Elizabeth Hurley gold jarenlang als een van de meest in het oog springende actrices. Maar ook nu nog weet ze menigeen hoteldebotel te krijgen.

Op haar Instagram heeft de nu 58-jarige Elizabeth namelijk een video geplaatst waarin ze op een bed ligt met alleen nog een blouse aan. De beelden kregen in nog geen twee uur tijd al zo'n 22 duizend vind-ik-leuks.

New York
De actrice was op het moment van de opnames in New York aanwezig. "Fotoshoot in New York met de oude groep," schrijft ze bij de beelden en benoemt vervolgens een aantal mensen van achter de schermen, waaronder fotograaf Antoine Verglas.

De beelden zijn ongetwijfeld geschoten voor een bekend merk. Acteren doet ze overigens ook gewoon nog. Dit jaar verschenen nog de horrorthriller The Piper en de misdaadfilm Strictly Confidential. Dit waren zeker geen hoogvliegers.

Toekomst
Op de IMDb zien we geen nieuwe plannen vermeld, maar misschien hoeft dat ook niet. Ze heeft klaarblijkelijk nog voldoende modellenwerk te verrichten en ze heeft ook nog een eigen badmodelijn die ze vaak genoeg promoot.

Wil je de beelden van Elizabeth even zien, ga dan naar haar Instagram. Hieronder een andere recente post van de actrice.NieuwsFilm

meest populair