'Deadpool & Wolverine': Superhelden oog in oog op vette nieuwe poster

'Deadpool & Wolverine': Superhelden oog in oog op vette nieuwe poster

Wil dit zeggen dat er een nieuwe trailer van de film op komst is?

Eind juli komen twee van de meest geliefde Marvel-helden eindelijk (op de juiste manier) samen in één film: Deadpool & Wolverine. En daar is nu een nieuwe poster van verschenen.

In tegenstelling tot het mislukte X-Men Origins: Wolverine uit 2009, gaan we de twee helden nu in hun meest gewelddadige modus zien in de R-rated film.

Onwaarschijnlijk duo
De twee liggen constant met elkaar in de clinch, maar moeten samen met de Time Variance Authority werken om een belangrijke missie te vervullen.

Op de nieuwe poster zien we Deadpool en Logan met elkaar in gevecht. Dit maakt ook onderdeel uit van de film, maar uiteindelijk zullen de twee onwaarschijnlijke vrienden blijken.

Heel veel cameo's
Naast Ryan Reynolds en Hugh Jackman als de titulaire antihelden, zijn er in de film ook rollen weggelegd voor acteurs als Matthew Macfadyen, Emma Corrin, Morena Baccarin, Karaon Soni en Rob Delaney.We weten verder dat Aaron Stanford zal terugkeren als Pyro en Jennifer Garner naar verluidt haar opwachting maakt als Elektra Natchios. Maar naar verluidt komen er nog heel veel meer bekende gezichten langs in de film.

Hereniging van talent
De regie van de film is in handen van Shawn Levy, die met Ryan Reynolds eerder The Adam Project maakte en met Jackman de film Real Steel.Deadpool & Wolverine draait vanaf 26 juli wereldwijd in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair