De nieuwe film met James Bond-acteur Daniel Craig duurt drie(!) uur

De nieuwe film met James Bond-acteur Daniel Craig duurt drie(!) uur

Krijgt Craig zijn eerste Oscarnominatie voor zijn hoofdrol in de nieuwe film van Luca Guadagnino?

Luca Guadagnino kon onlangs rekenen op uitstekende recensies voor de regie van zijn film Challengers (nu in de bioscoop), maar daar blijft het niet bij in 2024.

Challengers scoorde uitstekende recensies, maar heeft ook tot nu al 79 miljoen dollar wereldwijd weten binnen te slepen. De 100 miljoen-grens is dus in zicht.

Van Bond naar Queer
Later dit jaar moet namelijk ook zijn andere nieuwe film, getiteld Queer, verschijnen. En daar is nu iets meer over bekend geworden.

Zoals we al weten, speelt Daniel Craig de gewaagde hoofdrol in Queer, maar nu weten we ook via World of Reel dat de film drie uur zal duren.

Eerste Oscarnominatie voor Craig?
Naar verwachting zal de film zijn première beleven tijdens het Venice Film Festival van later dit jaar en wordt Craig getipt als kanshebber voor heel wat acteerprijzen.


De opwachting in Venetië is daarnaast zeer waarschijnlijk omdat Challengers vorig jaar op het laatste moment uit de programmering werd gehaald. De film was toen nog niet helemaal af. Guadagnino beloofde met Queer terug te keren.

Gewaagde rol
Craig speelt de rol van Lee, een zelfbewuste, onzekere man die met zijn veteranenuitkering een wild leven leidt in het Mexico Stad van de jaren '40.


Naast Craig zijn er in de film ook rollen weggelegd voor Lesley Manville, Jason Schwartzman en Henry Zaga.

NieuwsFilm

meest populair