Deadpool en Wolverine delen een Heineken: Ryan Reynolds en Hugh Jackman in briljante nieuwe reclame

Deadpool en Wolverine delen een Heineken: Ryan Reynolds en Hugh Jackman in briljante nieuwe reclame

De twee superhelden besluiten even te stoppen met vechten om samen een biertje te drinken.

Ryan Reynolds staat bekend als een acteur die als geen ander weet hoe je reclame moet maken. De acteur vindt altijd weer grappige en leuke manieren om een van zijn projecten in het zonnetje te zetten. Dat is nu opnieuw het geval.

Een van de blockbusters van dit jaar is ongetwijfeld Deadpool & Wolverine, waarin Reynolds opnieuw in de huid zal kruipen van 'The Merc with a Mouth'. Hugh Jackman zal ook in de Marvel-film te zien zijn als de geliefde superheld Wolverine. Beide acteurs duiken nu op in een Heineken spotje.

Reclame
Heineken is natuurlijk een van de grootste brouwerijen van de wereld. De biertjes duiken dan ook in de nodige blockbusters, zoals dat bijvoorbeeld ook al het geval was in diverse James Bond-films met Daniel Craig.

Nu maakt het merk weer reclame voor Deadpool & Wolverine en vice versa. In de onderstaande clip zien we hoe Wolverine op het punt staat Deadpool aan te vallen, maar wanneer hij gebruik wil maken van zijn vlijmscherpe klauwen komt hij erachter dat deze ontbreken.

Biertje
Wat blijkt, Deadpool heeft hier gebruik van gemaakt om een Heineken Silver te maken, een biertje waarvan de twee superhelden op het eind van de clip samen van genieten. Bekijk de grappige reclame hieronder.NieuwsFilm

meest populair