3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van liefde op het platteland tot klassieker met Whitney Houston: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

God's Own Country (2017)
Regie: Francis Lee | Cast: Josh O'Connor, Alec Secareanu, Ian Hart, e.a. | Te zien op: Disney+
De twintiger Johnny houdt met enorme tegenzin de schapenboerderij van zijn ouders draaiende. Hij werkt hard, drinkt zich 's avonds ladderzat in de pub en voelt zich niet bepaald gelukkig. Voor de lammertijd besluit zijn vader een hulp in te huren. Dat blijkt de Roemeense Gheorghe te zijn. Johnny moet in eerste instantie niets van deze vreemde hebben. Toch weet Gheorghe hem langzaam te ontdooien.



The Bodyguard (1992)
Regie: Mick Jackson | Cast: Kevin Costner, Whitney Houston, Gary Kemp, e.a. | Te zien op: HBO Max
De getraumatiseerde ex-agent Frank Farmer wordt ingehuurd als beveiliger van Rachel Marron, een beroemde popzangeres die ernstig bedreigd wordt. Aanvankelijk vindt Farmer haar maar vervelend en verwend. Op haar beurt vindt Marron hem paranoïde. Toch bloeit er op een gegeven moment iets tussen hen op. Het gevaar blijkt echter nooit geweken.



Silver Linings Playbook (2012)
Regie: David O. Russell | Cast: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro, e.a. | Kijk direct
De bipolaire Pat is ontslagen uit een psychiatrisch ziekenhuis. Hij heeft zijn baan, vrouw en huis verloren en gaat noodgedwongen weer bij zijn ouders wonen. Pat hoopt in ieder geval zijn vrouw terug te winnen. Dan ontmoet hij de mysterieuze Tiffany, een jonge vrouw die na de dood van haar man op drift is geraakt. Tiffany gooit Pats leven echter alleen maar verder over hoop.



NieuwsFilm

meest populair