'Avengers'-sterren herenigd in grote misdaadfilm van Amazon

'Avengers'-sterren herenigd in grote misdaadfilm van Amazon

Chris Hemsworth en Mark Ruffalo werken na meerdere Marvel-films opnieuw samen.

We hebben Mark Ruffalo en Chris Hemsworth door de jaren heen in meerder MCU-films samen zien spelen, maar nu worden de twee herenigd in een heel ander type film.

Het betreft ditmaal Crime 101, een verfilming van het gelijknamige boek van Don Winslow uit 2021. Deze film wordt gemaakt door Amazon MGM Studios.

Over een andere boeg
Regisseur achter het project is Bart Layton, die we kennen van American Animals. De film gaat over een reeks juweeldiefstallen die langs de Californische kust werden gedaan en meer dan tien jaar onopgelost waren. Men verdenkt dat Colombiaanse kartels erachter zitten.

De pragmatische, onlangs gescheiden San Diego-rechercheur Lou Lubesnick zoekt de dader(s) echter in een heel andere hoek. Hij denkt dat een einzelganger die volgens een strikte code werkt de dief is.

Van Pascal naar Ruffalo
Twee andere belangrijke rollen, die nog gecast moeten worden, zijn mediator 'Money' en verzekeringsadviseur Sharon. Layton schreef het script samen met Peter Straughan.Eerder ging nog het gerucht dat Pedro Pascal samen met Hemsworth in de film te zien zou zijn, maar dat ging dus niet door.

Grote release voor 2025
Producenten van de film zijn Eric Fellner, Tim Bevan, Derrin Schlesinger, Shane Salerno, Layton, Hemsworth, Dimitri Doganis en Ben Grayson.

Crime 101 moet ergens in 2025 de bioscopen bereiken.

NieuwsFilm

meest populair