A24 wint strijd om unieke 'Robin Hood'-film met topacteurs Hugh Jackman en Jodie Comer

A24 wint strijd om unieke 'Robin Hood'-film met topacteurs Hugh Jackman en Jodie Comer

Een project dat menig filmfanaat nu al op zijn 'te kijken' lijstje moet zetten!

Een A24-film is altijd iets om naar uit te kijken. Het onafhankelijke filmproductiebedrijf bracht al de nodige pareltjes uit en heeft nu weer een interessant project op de agenda staan. Het gaat hier om een film genaamd The Death of Robin Hood.

Daar blijft het niet bij, want twee grote namen hebben al getekend voor de film. Het gaat hier om Hugh Jackman (The Prestige) en Jodie Comer (The Last Duel). De regie is weer weggelegd voor Michael Sarnoski, die al eerder hoge ogen wist te gooien met Pig.

Verhaal
De rechten van dit veelbelovende project waren te koop tijdens het Cannes filmfestival en A24 trok dus aan het langste eind. Jackman zal in de huid kruipen van een oudere Robin Hood, die zwaargewond terecht komt bij een mysterieuze vrouw (Comer).

Zij begint voor Robin te zorgen en biedt hem een kans op een ander leven, maar misschien is het daar al te laat voor. Regisseur Sarnoski zegt dat ons in ieder geval iets heel moois staat te wachten. Hij liet zich er recentelijk nog over uit.

Fantastisch
"Het is geweldig om dit bekende verhaal opnieuw uit te vinden en in een nieuw jasje te duwen. We hebben een fantastische cast. Hugh en Jodie gaan het grandioos doen en een Robin Hood-verhaal leveren dat jullie nog nooit eerder hebben gezien".NieuwsFilm

meest populair