Katja Schuurman bezorgt je met spectaculaire foto een warme lentenacht

Katja Schuurman bezorgt je met spectaculaire foto een warme lentenacht

De Nederlandse actrice zien we binnenkort in de film De Mannenmaker.

De Nederlandse ster Katja Schuurman laat weer eens van zich horen. En hoe! Dit keer promoot ze geen nieuwe foto, goed doel of een nachtcrème. Nu zien we haar in opvallende nachtmode die ze samen met twee andere dames heeft ontworpen.

"Samen met Elise van Pavo Couture heb ik een lingerielijn ontworpen die zowel heel mooi staat als heerlijk zit!" schrijft Katja op Instagram. We zien ook vijf foto's waarop ze in een pikant zwart outfitje posteert.

Dag en nacht
Overigens kan het ondergoed ook overdag gedragen worden. "De bodies zijn ontworpen om je goed en powerful te voelen, waar je ook bent; voor binnen en buiten de slaapkamer. Tijdloos, expressief en comfortabel!"

Ondertussen is de eerste collectie al uitverkocht. Niemand lijkt moeite te hebben met de verkoopprijs van bijna 120 euro. En wees niet bevreesd. Binnenkort wordt de lijn uitgebreid met andere stukken.

Mannenmaker
Niet veel later postte Katja ook de poster van haar nieuwste film, De Mannenmaker. De komedie verschijnt midden oktober in de bioscoop. Daarin zien we de set onder meer in het rood, en met Georgina Verbaan, Eva van de Wijdeven en Leo Alkemade.NieuwsFilm

meest populair