Nieuwe epische avonturenfilm op Netflix lijkt nu al een waar kijkcijferkanon

Nieuwe epische avonturenfilm op Netflix lijkt nu al een waar kijkcijferkanon

De Japanse historische avonturenfilm Golden Kamuy doet het opvallend goed op Netflix.

Naast de bijvoorbeeld vele Noord-Amerikaanse, Zuid-Koreaanse en Europese Netflix Originals verschijnen er ook regelmatig Japanse Netflix-producties online. De nieuwste Netflix-film uit het land van de rijzende zon is de avonturenfilm Golden Kamuy.

Golden Kamuy is een nieuwe verfilming van een manga-reeks, in dit geval de gelijknamige manga Golden Kamuy van Satoru Noda. De film, door Netflix omschreven met woorden als meeslepend, episch en schatzoeken, heeft rollen voor onder andere Kento Yamazaki, Anna Yamada en Gordon Maeda.

Redelijke ontvangst
Op Rotten Tomatoes staan op het moment van schrijven maar vijf recensies en vier daarvan zijn 'Fresh'. "Golden Kamuy is net zo goed als elke wereldwijde actie-avonturenfilm," schrijft de positieve Daniel Hart van Ready Steady Cut.

James Hadfield van Japan Times geeft Golden Kamuy een 3 van de 5 sterren en schrijft: "Noem het de verwondering van de Japanse cinema. Ondanks al zijn extravagantie laat Golden Kamuy je achter met een gemengd gevoel."

Nu op Netflix
Wil je Golden Kamuy graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis van Netflix: In Hokkaido nemen een oorlogsveteraan en een Ainu-meisje het op tegen misfits en deserteurs om een schat te vinden die op de huid van outlaws is getatoeëerd.

NieuwsFilm

meest populair