Goed nieuws voor 'Bad Boys'-fans: ook het vierde deel is R-rated

Goed nieuws voor 'Bad Boys'-fans: ook het vierde deel is R-rated

Genoeg actie en geweld in 'Bad Boys Ride or Die'.

Er is goed nieuws voor de Bad Boys-fans. Het nieuwste en alweer vierde deel, genaamd Bad Boys: Ride or Die, zal begin volgende maand te zien zijn. Gelukkig zal deze, net zoals zijn voorgangers, ook gewoon R-rated zijn.

Het eerste deel verscheen in 1995. Deel 2 kwam pas uit in 2003, maar op het derde deel, Bad Boys for Life van het Belgische regisseursduo Abdil El Arbi en Bilall Fallah hebben we nog langer moeten wachten. Deze werd namelijk pas uitgebracht in 2020.

Succes
De blockbuster werd goed onthaald en was een succes aan de wereldwijde box-office. El Arbi en Fallah mochten dan ook terugkeren voor een vervolg, waarin de hoofdrollen natuurlijk weer zijn weggelegd voor Will Smith en Martin Lawrence.

Hun personages, Mike Lowrey en Marcus Burnett, gaan wederom helemaal los in dit deel, dat een R rated rating heeft gekregen. Dit heeft te maken met al het visuele geweld dat erin voorkomt, maar eveneens met het grove taalgebruik en enkele seksuele referenties.

Verhaal
Lowrey en Burnett horen via de media dat hun overleden hoofdcommissaris Conrad Howard jarenlang met de drugskartels samenwerkte. Lowrey en Burnett geloven echter dat hij erin is geluisd en willen zijn naam zuiveren, maar een makkelijke taak is dit allesbehalve...NieuwsFilm

meest populair