'Deadpool & Wolverine' overtreft verwachtingen: R-rated record dankzij vroege kaartverkoop

'Deadpool & Wolverine' overtreft verwachtingen: R-rated record dankzij vroege kaartverkoop

Twee maanden voordat de blockbuster uitkomt worden al talloze tickets verkocht.

Het was natuurlijk wel te verwachten, dat miljoenen filmfanaten uitkijken naar Deadpool & Wolverine, maar hier krijgen we nu ook een bevestiging van. De presale tickets gaan namelijk als warme broodjes over de toonbank.

Sterker nog, de nieuwste Marvel-blockbuster heeft nu al een record op zijn naam staan. Tijdens de eerste dag van de presale tickets heeft de film al 9 miljoen dollar opgehaald. Dit is het record voor een R-rated film.

Succes
Wat dit nog indrukwekkender maakt, is dat Deadpool & Wolverine pas over twee maanden in de bioscopen zal draaien. Marvel-fans maken echter nu al plannen om de blockbuster te bekijken zodra deze uitkomt. De CEO van AMC Theatres, Adam Aron, liet zich erover uit op sociale media.

"In mei, juni en juli komen de nodige grote films uit, waaronder 'Deadpool & Wolverine' met Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Deze komt pas uit op 25 juli, maar we hebben nu al 200.000 tickets verkocht. Dit is nog nooit voorgekomen!"

Afwachten
De verwachting is nu dan ook al dat Deadpool & Wolverine in zijn openingsweekend meer dan 100 miljoen dollar zal ophalen. Bekijk hieronder nog eens de meest recente spectaculaire en actievolle clip.NieuwsFilm

meest populair