Adria Arjona over de pijnlijke 'pikante scènes' met Glen Powell in 'Hit Man'

Adria Arjona over de pijnlijke 'pikante scènes' met Glen Powell in 'Hit Man'

Afwasmiddel werd toegevoegd aan het water, maar fijn was dit allesbehalve voor de twee hoofdrolspelers.

Glen Powell is hard op weg om een van de grootste namen in Hollywood te worden. De acteur heeft de rollen momenteel voor het oprapen en wist ook de hoofdrol te bemachtigen in Hit Man. De 'pikante scènes' van de blockbuster waren echter allesbehalve makkelijk om op te nemen.

In de film van Richard Linklater (o.a. bekend van Boyhood) is Powell te zien als de undercover agent Gary Johnson. Hij doet zich voor als een betrouwbare huurmoordenaar, om zo slechteriken die hem inhuren te pakken te krijgen.

Verliefd
Wat echter niet gepland was, is dat Gary verliefd wordt op een van zijn potentiële klanten, namelijk de beeldschone Madison (gespeeld door Adria Arjona). Ook zij begint gevoelens voor Gary's alter ego, de mysterieuze en sexy Ron, te krijgen, maar hoe lang kan dit leugen standhouden?

Voor de film moesten de twee acteurs ook diverse 'spannende scènes' opnemen, zoals een moment waarin ze samen in bad zitten. Hier werd echter, zonder dat Arjona en Powell dit wisten, afwasmiddel bij toegevoegd. Fijn was dit allesbehalve.

Pijnlijk
Zo zegt Arjona nu: "We zaten misschien een uur in dat bad. Wanneer we eruit komen en ik probeer te bukken lukt dat niet eens, omdat je als het ware helemaal 'vetvrij' bent en helemaal geen olie meer op je lichaam hebt".


"We hadden hier allebei echt veel last van, wat ervoor zorgde dat we constant moesten lachen. Tot overmaat van ramp kregen we bovendien beiden uitslag. We hadden dan ook enorm veel make-up nodig om al deze rode plekken weg te werken, want die dag moesten alle seksscènes opgenomen worden. Het was grappig, maar bijzonder pijnlijk!"

NieuwsFilm

meest populair