Kale Nicholas Hoult is duidelijk klaar voor zijn rol als Lex Luthor in 'Superman'

Kale Nicholas Hoult is duidelijk klaar voor zijn rol als Lex Luthor in 'Superman'

De acteur deelt enkele foto's van zijn kale hoofd op zijn Instagram-pagina.

Als je een beetje het filmnieuws volgt weet je vast en zeker wel dat Henry Cavill niet terugkeert als Superman. David Corenswet neemt het stokje van hem over en zal het opnemen tegen Nicholas Hoults Lex Luthor. Laatstgenoemde deelt nu enkele kiekjes van zijn kale hoofd.

Hoult weet hoe het is om in superheldenfilms te spelen. Lange tijd was hij te zien als een belangrijk personage in diverse X-Men-films, namelijk The Beast. Nu speelt hij geen superheld, maar een superschurk, namelijk Supermans aartsvijand.

Foto's
James Gunn, de regisseur van de nieuwe Superman-film, liet een paar maanden geleden nog niks los over het personage, maar deelde zelf al eerder een foto met een kale Hoult. De acteur post nu ook enkele kiekjes op zijn eigen Instagram-pagina.

Hoult kroop achter het stuur van een Ferrari 296, al heeft bijna iedereen het over zijn kale hoofd. Zo staan er reacties bij als: "RIP het haar van Nicholas. We zullen het nooit vergeten" of nog "Lex Luthor lijkt hier best wel op Nicholas Hoult".

Nog even wachten
Superman komt wel pas uit in de zomer van 2025, dus we zullen nog even moeten wachten. Voor die tijd zal echter zeker wel nog het nodige beeldmateriaal langskomen, maar vooralsnog zullen we het moeten doen met de onderstaande foto's.NieuwsFilm

meest populair