Ana de Armas laat zien waarom ze één van de mooiste Hollywood-actrices van dit moment is

Ana de Armas laat zien waarom ze één van de mooiste Hollywood-actrices van dit moment is

De Blade Runner 2049-ster in een vrolijk zomers jurkje dartelt in en rond de zee

Sinds de scifi-film Blade Runner 2049 kent een groot deel van de filmliefhebbers actrice Ana de Armas. De Cubaanse actrice is sinds 2017 een ware megaster en scoorde zelfs een rol in de 25e James Bond-film No Time to Die uit 2021.

De afgelopen vier films maakte de 36-jarige brunette voor streamingdiensten, met achtereenvolgens Deep Water (Prime Video), The Gray Man (Netflix), Blonde (Netflix) en Ghosted (Apple TV+).

Twee grote films
In 2024 en 2025 zal Ana te zien zijn in twee grote films en de eerste lijkt ook naar streaming te gaan. De actrice speelt namelijk een rol in de thriller Eden van Ron Howard. In de film is ze te zien naast grote namen als Vanessa Kirby, Sydney Sweeney, Jude Law, Daniel Brühl, en Richard Roxburgh.

In 2025 betreedt de ster het universum van John Wick. In Ballerina speelt ze de hoofdrol naast namen als Keanu Reeves, Ian McShane, Norman Reedus, Gabriel Byrne, wijlen Lance Reddick en Anjelica Huston. Deze film heeft al een datum, namelijk 6 juni 2025.

Zomer
Ana heeft ook een Instagram-account. Daarop zien we vaak reclames, maar deze week deelde ze zes foto's aan het strand in een wit zomerjurkje. "Que bella!!!!!" is de reactie van actrice Elena Furiase. En daar heeft ze helemaal gelijk in.

NieuwsFilm

meest populair