Dit is wanneer de grote nieuwe film van de legendarische Steven Spielberg verschijnt

Dit is wanneer de grote nieuwe film van de legendarische Steven Spielberg verschijnt

Na 'serieuzere' projecten zoals West Side Story en The Fabelmans keert Spielberg terug naar de blockbuster-wereld.

Zowel West Side Story als The Fabelmans was goed voor lovende recensies en veel Oscarnominaties, maar publiekstrekkers waren ze zeker niet.

Steven Spielberg keert na deze serieuzere producties terug naar de wereld waarin hij misschien nog wel het beste tot zijn recht komt: die van de blockbuster!

Mysterieuze kaskraker
Via Variety is bekend geworden dat het mysterieuze project vanaf 15 mei 2026 wereldwijd de bioscopen zal bereiken.

Het is nog onduidelijk waar deze film over zal gaan, maar een tijdje terug werd nog geopperd dat het verhaal ervan iets te maken moet hebben met UFO's.

Een vertrouwde samenwerking
Wat we wel weten is dat David Koepp, die de scenario's schreef van Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park, War of the Worlds en Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull voor Spielberg, het script zal schrijven.Universal Pictures zal de film financieren en distribueren. Het is de eerste zomer-blockbuster die Spielberg maakt sinds de vierde Indiana Jones.

Zomer 2026 wordt enorm
Universal heeft dusdanig veel vertrouwen in de film, dat deze wordt uitgebracht tussen de volgende Avengers-film (1 mei 2026) en The Mandalorian and Grogu (22 mei 2026).Spielberg werkt ondertussen naar verluidt ook met Martin Scorsese aan een tv-serie gebaseerd op de Cape Fear-films.

NieuwsFilm

meest populair