Liam Neeson krijgt verrassende tegenspelers in 'Naked Gun'-reboot

Liam Neeson krijgt verrassende tegenspelers in 'Naked Gun'-reboot

De bizarre cast van de reboot krijgt er weer een paar acteurs bij.

De doorgewinterde actrice CCH Pounder, worstelaar Cody Rhodes, rapper Busta Rhymes en Liza Koshy zullen allen te zien zijn naast Liam Neeson in de reboot van The Naked Gun van Paramount Pictures.

Neeson neemt de iconische rol van de sullige rechercheur Frank Drebin over van Leslie Nielsen en heeft de getalenteerde Paul Walter Hauser als zijn partner Ed.

Zeer gevarieerde cast
De schurk wordt gespeeld door Kevin Durand en andere grote rollen worden vervuld door bekende namen als Pamela Anderson en Danny Huston.

Over de rollen van de vier nieuwe castleden is nog niks bekend. Wel wordt verwacht dat Rhodes slechts een cameo zal hebben.

Rescue Rangers
Dan Gregor en Doug Mand, de scenaristen van Chip n Dale: Rescue Rangers, schrijven het script en worden herenigd met Akiva Schaffer, regisseur van diezelfde film.De eerdere drie Naked Gun-films met Nielsen waren razend populair eind jaren '80 en begin jaren '90. Ze brachten gezamenlijk 476 miljoen dollar in het laatje.

Na 30 jaar nieuwe Naked Gun
Seth MacFarlane en Erica Huggins produceren de film, waarvan de opnames snel zullen beginnen.The Naked Gun moet in juli 2025 wereldwijd de bioscopen bereiken.

NieuwsFilm

meest populair