Onbekende actrice heeft een vermogen van 3 miljard dollar: zo deed ze het

Onbekende actrice heeft een vermogen van 3 miljard dollar: zo deed ze het

Af en toe nog eens een klein rolletje, maar daar hoeft ze het ook niet van te hebben.

Als je een succesvolle acteur bent, kan je steenrijk worden. Er lopen in Hollywood dan ook heel wat bekende filmtalenten rond die zeer welvarend zijn. De onderstaande naam kent echter bijna niemand, maar zij heeft maar liefst een vermogen van 3 miljard! Om wie gaat het hier?

Het gaat hier namelijk om de tamelijk onbekende Jami Gertz. Zij begon al in de jaren tachtig met acteren. Toen was ze namelijk te zien in Sixteen Candles, Seinfeld en Alphabet City.

Succes
Hoewel Gertz dus al ongeveer 40 jaar acteert, is ze de laatste jaren minder actief in de filmwereld. Zo had ze kleine rolletjes in series als This Is Us en Modern Family, maar waar komt dan haar immense fortuin vandaan?

De The Lost Boys-actrice is getrouwd met de steenrijke investeerder Tony Ressler, die haar leerde hoe slim te investeren. De twee bundelden hun krachten en geld samen, om vervolgens behoorlijk wat geld te pompen in Amerikaanse sportteams. Dit pakte geweldig uit.

Kassa
Gertz en Ressler zijn vandaag de dag mede eigenaren van het NBA team de Atlanta Hawks maar ook van het baseballteam Milwaukee Beavers. Gertz heeft dus al 3 miljard dollar, maar haar echtgenoot doet hier nog een schepje bovenop. Ressler heeft namelijk maar liefst een net worth van 7,5 miljard dollar!NieuwsFilm

meest populair