Quentin Tarantino-schurk is inspiratie voor 'Deadpool & Wolverine'

Quentin Tarantino-schurk is inspiratie voor 'Deadpool & Wolverine'

Emma Corrin zegt veel 'afgekeken' te hebben van 'Inglourious Basterds'-slechterik Hans Landa

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Ryan Reynolds, die zich uitliet over de grote Deadpool & Wolverine-schurk, gespeeld door Emma Corrin. De Britse acteur zal te zien zijn als Cassandra Nova, die op een zeer iconische villain is gebaseerd.

Er zijn natuurlijk veel fantastische prestaties van topacteurs als slechteriken. Denk bijvoorbeeld aan Heath Ledger als Joker in The Dark Knight en Christoph Waltz als de SS'er Hans Landa in Inglourious Basterds. Laatstgenoemde was dé grote inspiratie voor Cassandra Nova.

Reactie
Corrin zegt er het volgende over: "Landa heeft altijd zijn uniform aan. Dat zegt al alles over hem. Hij kan voor je gaan zitten aan de tafel en gewoon een leuk gesprek aanknopen en aardig overkomen, maar hij is de slechtste persoon op aarde".

"Hij is eigenlijk helemaal niet eng, maar het is wel een enorme griezel. Hij maakt met al zijn tegenstanders korte metten, aangezien hij heel slim en geniepig is". Landa jaagt natuurlijk ook op Joden, dus de kans is tamelijk groot dat Nova ook achter een bepaalde 'groep' aangaat voor een bepaalde reden.

Kaliber
Waltz zette wel een weergaloze prestatie neer. De acteur won zeer verdiend de Oscar voor zijn glansrol in Tarantino's blockbuster. Hij stal ook de show en was dé grote smaakmaker van de film, iets dat wel iets wil zeggen met de magnifieke cast van Inglourious Basterds.NieuwsFilm

meest populair