Als Emma Watson dit jurkje aantrekt, mag ze vast een beschuitje bij je komen eten

Als Emma Watson dit jurkje aantrekt, mag ze vast een beschuitje bij je komen eten

De ster uit Harry Potter zag er even geleden stralend uit en werd volop gefotografeerd.

Ze was een van de sterren uit de afgeronde Harry Potter-filmreeks en de afgelopen jaren is het bijzonder stil rond haar. De Britse actrice Emma Watson is inmiddels 34 jaar, maar weet nog steeds de camera naar zich toe te trekken.

Het is nog altijd wachten op het moment dat de actrice terugkeert op het witte doek. Emma, geboren in Parijs, speelde haar laatste rol in het drama Little Women van Greta Gerwig. Daarna nam ze een break en die is nog altijd niet klaar.

Niet gelukkig
Vorig jaar sprak de voorlopig oud-actrice met Financial Times en onthulde de reden waarom haar pauze zo lang duurt. Ze gaf aan "erg ongelukkig" te zijn en ze voldoende zich "een beetje in een kooi" zitten.

Toch sluit ze niet uit dat ze over een tijdje weer gaat acteren. "Maar ik ben in de positie om te kunnen wachten op een volgende acteerklus. Ik hou van wat ik doe. Ik moet een manier vinden om het te doen waarbij ik geen masker hoef op te zetten en mijn aandacht te verdelen," aldus Emma vorig jaar. "Ik wil gewoon niet meer overschakelen naar de robotmodus."

Prachtig
Vorig jaar september was ze aanwezig tijdens een Diner Show van Prada. Ze werd daar gespot en uiteraard verschenen de foto's online. Instagram-pagina zette recent weer twee van deze foto's online.


Wil je de foto's van de nu 34-jarige Emma Watson zien? Dan vind je deze op het Instagram-account van Holllywood actress.


NieuwsFilm

meest populair