Lady Gaga over haar Harley Quinn in 'Joker 2': "Een unieke versie"

Lady Gaga over haar Harley Quinn in 'Joker 2': "Een unieke versie"

De actrice belooft iets heel moois maar wil nog niet teveel verklappen.

De eerste Joker-film met Joaquin Phoenix was een groot succes. Het is daarom niet verrassend dat een vervolg snel werd aangekondigd. Helemaal alleen staat 'The Clown Prince of Crime' er echter niet meer voor, aangezien hij deze keer zal worden bijgestaan door Lady Gaga's Harley Quinn.

Jarenlang was Margot Robbie te zien als dit geliefde personage, maar Gaga neemt nu het stokje over. Hoewel Gaga voornamelijk bekend is als zangeres, maakt zij ook alsmaar meer films. Denk bijvoorbeeld maar aan A Star is Born en House of Gucci.

Opvallend
Haar casting is niet echt verbazingwekkend. Gaga heeft niet alleen al meerdere malen aangetoond goed te kunnen acteren, het tweede deel, genaamd Joker: Folie à Deux, is een musical. De zangkwaliteiten van Gaga zullen dus zeker van pas komen.

Zij laat zich nu tijdens een recent interview uit over haar Harley Quinn en wat me mogen verwachten: "Het is een heel speciaal personage. Harley is erg kwetsbaar, maar ook heel lief. Ik heb mijn eigen versie van Harley gemaakt, passend bij deze film en verhaallijn".

Geheimzinnig
Verder wil Gaga nog maar weinig verklappen. Zo vervolgt ze: "Ik wil niks weggeven. Ik denk dat je deze film gewoon in de bioscopen moet zien om er echt van te kunnen genieten. Deze film heeft alles: muziek, dansen en geweldige acteerprestaties".


"Het was fantastisch om met Phoenix te kunnen werken en hetzelfde geldt voor Todd. Wat ik wel kan zeggen is dat ik nog nooit een film van deze schaal heb gemaakt. Het was allemaal heel erg nieuw voor mij maar wel een geweldige ervaring".

NieuwsFilm

meest populair