Margot Robbie is oogverblindend in zwarte bikini voor een van haar filmhits

Margot Robbie is oogverblindend in zwarte bikini voor een van haar filmhits

De superster uit Barbie wist in de film Focus echt iedereen (opnieuw) te overtuigen.

Vorig jaar speelde ze in een van de grootste filmhits aller tijden. De komedie Barbie was een enorme kaskraker en zorgde samen met de film Oppenheimer voor een wereldwijde hype. Margot Robbie staat al jaren aan de top in Hollywood.

Dit komt zeker door haar acteerprestaties, maar ze is daarnaast ook gewoon een oogverblindend mooie vrouw. Dit bewees ze in een van haar eerste grote films The Wolf of Wall Street, maar ook zeker daarna.

Overdonderend
In de film Focus uit 2015 zien we Robbie opnieuw stralen. Ze speelt in de actiefilm van Glenn Ficarra en John Requa het personage Jess Barrett die net als hoofdpersonage Nicky Spurgeon (Will Smith) een mega-oplichter is.

Gedurende de film zien we de nu 33-jarige actrice in uiteenlopende prachtige kostuums. Op een gegeven moment komt ze zelf even voorbij in een zwarte bikini. Dit was waarschijnlijk een moment waarbij de mond van menig fan even openviel.

Focus
Nog altijd zwerven vele foto's van voor en achter de schermen van deze scène over het internet en social media. Wil je nog even herinnerd worden aan Margot en haar zwarte bikini, klik dan op onderstaande link naar de website.


Wil je de foto's van Margot Robbie zien? Dan vind je deze op de Twitterpagina van het fan-account @addictionmargot.

De complete scène uit Focus met Margot bij het zwembad vind je overigens op YouTube. De volgende film met de actrice is het drama A Big Bold Beautiful Journey, waarin ook Colin Farrell, Phoebe Waller-Bridge en Jodie Turner-Smith te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair