3 moddervette scifi-films op Netflix om nu te zien

3 moddervette scifi-films op Netflix om nu te zien

Hier zijn drie spannende Scifi-films om simpelweg van te genieten.

Op Netflix vind je heel veel films. Niet al deze films zijn even goed. Onderstaande drie sciencefictionfilms zijn toch erg goed en prima voor een avondje vermaak. Heb je ze nog niet gezien? Check deze dan snel.

Atlas

Regie: Brad Peyton | Hoofdrollen: Jennifer Lopez, Sterling K. Brown, Mark Strong, Simu Liu | Kijk nu



Atlas is een militaire inlichtingenofficier die jarenlang jacht heeft gemaakt op de intergalactische terrorist Harlan, die haar familie heeft vermoord. Nu is ze in de ruimte om toezicht te houden op een missie om Harlan te vangen op zijn afgelegen schuilplaats. Het gaat al snel mis als hun schip wordt geraakt door raketten en ze gedwongen wordt om een mechanisch pantserpak, aangedreven door kunstmatige intelligentie, aan te trekken en te evacueren naar de dichtstbijzijnde planeet. Omringd door vijanden, en met weinig kennis over hoe het pak werkt, moet Atlas haar missie zien te volbrengen.

65

Regie: Scott Beck| Hoofdrollen: Adam Driver, Ariana Greenblatt, Chloe Coleman| Kijk nu



Na een catastrofale crash op een onbekende planeet komt piloot Mills (Adam Driver) er al snel achter dat hij is neergestort op aarde, maar dan 65 miljoen jaar geleden. Mills en Koa (Ariana Greenblatt), de enige andere overlevende, hebben maar één kans op redding. In een epische strijd om te overleven moeten ze zich een weg zien te banen door een onbekend gebied vol gevaarlijke prehistorische wezens...

The Discovery

Regie: Charlie McDowell | Hoofdrollen: Robert Redford, Rooney Mara, Jason Segel, Jesse Plemons | Kijk nu



Een liefdesverhaal dat zich een jaar nadat het bestaan van het hiernamaals wetenschappelijk bewezen wordt afspeelt.

NieuwsFilm

meest populair