Zoon van Arnold Schwarzenegger in beeld voor grote rol in nieuwe superheldenfilm

Zoon van Arnold Schwarzenegger in beeld voor grote rol in nieuwe superheldenfilm

Niet alleen Patrick Schwarzenegger maakt kans, maar blijkbaar ook Dylan Playfair en Fionn Whitehead.

Sinds James Gunn en Peter Safran werden aangesteld als de nieuwe grote bazen van DC worden de nodige blockbusters aangekondigd. Zo komt er een nieuwe Superman-film aan, evenals een Supergirl-avontuur. Is Booster Gold de volgende superheld die zijn eigen solo-film krijgt?

Er wordt al een tijdje gemeld dat Booster Gold zijn opwachting zal maken in het nieuwe DCU. Sterker nog, Film Front beweert nu de drie voornaamste acteurs te kennen voor de rol.

Kandidaten
Zij noemen Dylan Playfair, Fionn Whitehead en Patrick Schwarzenegger. Naar verluidt zouden de drie filmtalenten gevraagd zijn voor screentests. Het is wel nog onduidelijk of een van deze drie daadwerkelijk de rol bemachtigt.

Toch valt er wel iets te zeggen voor alle drie de mannen. Playfair is bekend van zijn werk in Letterkenny en de Descendants-franchise, terwijl Whitehead weer hoge ogen wist te gooien op jonge leeftijd in Dunkirk. Hierna wist hij ook rollen te bemachtigen in Black Mirror: Bandersnatch en Great Expectations.

Schwarzenegger
De laatste naam spreekt natuurlijk voor zichzelf. Het gaat hier om de zoon van filmicoon Arnold Schwarzenegger, maar Patrick heeft ook al zelf meerdere malen aangetoond te kunnen acteren in bijvoorbeeld The Terminal List en Gen V.


Of hier enige waarheid achter schuilt is nog niet bekend, al zal meer informatie ongetwijfeld snel volgen, gezien alle plannen bij DC.

NieuwsFilm

meest populair