Synopsis 'Venom 3' onthult het einde van Tom Hardy's Eddie Brock

Synopsis 'Venom 3' onthult het einde van Tom Hardy's Eddie Brock

De titel gaf het al enigszins weg, maar het lijkt dat een van de twee de eindstreep niet gaat halen.

Gisteren kwam de eerste trailer voorbij van alweer de derde Venom-film met Tom Hardy. Dit lijkt wel het laatste hoofdstuk te worden. Niet alleen geeft de titel The Last Dance dit aan maar ook de onderstaande beschrijving van het verhaal.

In het derde deel zullen Eddie Brock en Venom nog beter moeten samenwerken dan voorheen, aangezien ze voor hun moeilijkste opdracht ooit komen te staan. De twee moeten op de vlucht staan, want ze worden opgejaagd. Langzaam maar zeker beginnen ze te begrijpen dat dit wel eens het einde zou kunnen betekenen.

Een laatste keer
In de actievolle trailer van 3 minuten gebeurt dan ook heel wat. Zo verandert de detective Patrick Mulligan (gespeeld door Stephen Graham) in Toxin die zegt: "As long as Venom lives, everyone, everything will end".

We zien ook hoe Eddie en Venom het opnemen tegen een gigantische Xenophage in een vliegtuig en hoe de hivemind van Venoms thuisplaneet Klyntar de aarde bereikt heeft. Dit alles zorgt ervoor dat we Venom horen zeggen: ""We may not make it out of this alive, buddy".

Trailer
De zin waar de meeste fans voor vrezen is nog wel het moment wanneer Venom zegt: "Eddie... the time has come". Wat hij hier precies mee bedoelt, is nog niet duidelijk, maar het lijkt erop dat het iconische duo samen hun laatste momenten doorbrengt...


Hoe dit er precies uit zal komen te zien, daar komen we eind oktober achter, wanneer de de blockbuster in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair