'Warrior'-schrijver haalt keihard uit naar 'The Crow'-remake: "Laat deze links liggen"

'Warrior'-schrijver haalt keihard uit naar 'The Crow'-remake: "Laat deze links liggen"

Cliff Dorfman vindt de reboot enorm slecht en stopt zijn mening niet onder stoelen of banken.

Als je een beetje het filmnieuws volgt, heb je vast en zeker wel gehoord van The Crow-reboot. De laatste tijd verschenen echter niet de meest positieve artikelen over de blockbuster en dat is nu wederom het geval.

Nog niet zo heel lang geleden haalde de originele Crow-regisseur Alex Proyas uit naar de remake maar zelfs hoofdrolspeler Bill Skarsgard lijkt niet tevreden te zijn met de film.

Waardeloos
Nu haalt een andere bekendheid uit naar deze nieuwe The Crow-versie. Het gaat hier om Cliff Dorfman, de schrijver van o.a. Warrior. Hij mocht een vroege screening bijwonen, maar brandt de film meteen af.

Zo schreef hij op sociale media: "Laten we veronderstellen dat iemand 'The Crow' van Lionsgate al voor de grote release in augustus mag kijken. Deze persoon zegt vervolgens dat het waardeloos is, niet te kijken en niet de moeite waard om je geld aan te verspillen. Het is zoveel slechter dan het origineel. Laat deze maar links liggen".

Wraak?
Ondanks het feit dat Dorfman dit bericht alweer offline heeft gehaald, denken sommigen dat dit zijn manier is om enigszins wraak te nemen. Dorfman nam het The Crow-script voor zijn rekening, toen deze nog gemaakt zou worden door F. Javier Gutierrez.


Zijn script werd uiteindelijk echter volledig genegeerd voor de versie die wij over twee maanden tijd krijgen voorgeschoteld. Misschien dat dit Dorfman dus in het verkeerde keelgat is geschoten, maar goed nieuws is dit niet voor de al zeer bekritiseerde The Crow-reboot.

NieuwsFilm

meest populair