Algemeen

Spike Lee maakt tijdreis

door Hedwig van Driel op 18.06.2008 om 14:03 in Algemeen
Spike Lee gaat de film "Time Traveler" regisseren, naar het boek van Ronald Mallett. De volledige titel van het boek is "Time Traveler: A Scientist's Personal Mission to Make Time Travel a Reality".

Malett was een van de eerste African-Americans die een doctoraat in de theoretische natuurkunde behaalde. In het boek verhaalt hij over zijn obsessie met tijdreizen, die begon toen hij op tienjarige leeftijd zijn vader verloor. Hij klom op van armoede tot een gedistingeerde academische carrière, en probeerde vast te stellen hoe een werkende tijdreismachine gemaakt zou kunnen worden, om zijn vader te kunnen gaan redden.

Lee zal ook meeschrijven aan het script. Hij is net klaar met het maken van Miracle at St.Anna, over een volledig zwarte legerdivisie die tijdens de Tweede Wereldoorlog vast komt te zitten in Italië.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Lord Voldemort

Avatar

Hmmm.. heeft Malett ook geprobeerd een tijd machine te maken? In een auto bijvoorbeeld...

Judge

Avatar

Die Spike Lee met z'n donkere Amerikanen ook... Alles is goed, zolang d'r maar een donkere Amerikaan de held is en d'r tegen de bierkaai gevochten kan worden. Moe wordt je d'r van... :O

The Butcher

Avatar

"Hij is net klaar met het maken van Miracle at St.Anna, over een volledig zwarte legerdivisie die tijdens de Tweede Wereldoorlog vast komt te zitten in Italië."

ik moet hier de hele tijd aan south park denken:
"Operation Human Shield"

LangeLoeder

Avatar

Operation:

"get behind the darkies"

vond ik ook wel een succes

NieuwsFilm

meest populair